Agenda 2017

Schloss Wackerbarth, Dresden (DE)

Gedurende het hele jaar heeft Schloss Wackerbarth bij Dresden een kleine selectie van mijn objecten tentoongesteld. Het gaat hier om voorwerpen waarbij wijnranken centraal staan.

Wackerbarth

Art Gallery Rozendaal, Montfort (NL)

Bij Art Gallery Rozendaal in het mooie zuiden van Nederland kunt u de volgende werken bezichtigen: Vortex, Variete und Motion.

najaarsexpositie

6 t/m 8 januari – Room & Style 2017, Dresden (DE)

Net als in 2016 was ik ook ook dit jaar weer aanwezig op de Room & Style in Dresden in een gecombineerde presentatie met meubel kunststukken van Artefact. Deze grote Lifestyle beurs in de wereldstad Dresden presenteerde de nieuwste trends in Design, Mode, Eten en Kunst.

logo-002

Maart t/m april 2017 – Hampshire Designhotel, Maastricht (NL)

Tijdens de TEFAF 2017 in Maastricht heeft het Hampshire Designhotel een expositie gehost met een groot aantal van voornamelijk wandobjecten. Op de begane grond van het hotel zelf en in de pal daarnaast gelegen Brasserie FLO konden bezoekers kennis maken met mijn werk.

Lees meer

LogoHampshireMaastricht

Mei t/m augustus 2017 – Status Aparte, Lier (BE)

Ook in 2017 was ik weer te gast bij de exclusieve zaak Status Aparte op de grote markt in Lier, België. Tot eind augustus waren een aantal van mijn creaties hier te zien die het aanbod van juwelen, tassen, sjaals en parfums completeerden.

status-aparte-002

Mei t/m december 2017 – Galeriewinkel Anderz, Reeuwijk-Brug (NL)

Galerie-winkel AnderZ in Reeuwijk, een bijzondere winkel in een prachtig gebouw met kunst van meer dan 50 verschillende Nederlandse hedendaagse kunstenaars. Modern, klassiek, eigentijds, design, alle stijlen zijn aanwezig. En sinds mei 2017 kunt u er ook een kleine selectie van Sylvi Schiller bekijken! Het gaat om de objecten Die Brücke, La Flamme, Die schöne Olivia en Medusa.

anderz

9 t/m 11 juni 2017 – Art Laren, Laren (NL)

De 22e editie van de internationale openlucht kunstbeurs Art Laren op de schilderachtige Brink in het idyllische centrum van de Gooise kunstenaarsdorp Laren vond in 2017 plaats van vrijdag 9 juni t/m zondag 11 juni.

artlaren2017logo2-001

10 september t/m 31 oktober 2017 – Advelio, Leipzig (DE)

Van 10 september tot en met 31 oktober was vermogensbeheerder Advelio in Leipzig gastheer van een gezamenlijke expositie van mijn werk en dat van Tischlerei (meubelmaker) Artefact van Jan Beyer. Hierbij presenteerden wij niet alleen onze eigen werken, maar hadden wij speciaal voor deze gelegenheid ook een aantal gezamenlijke stukken gemaakt.

Lees meer

Knipsel

15 t/m 19 november – neue räume 17, Zürich (CH)

Van 15 tot 19 november waren tijdens de internationale Interior Design Expo ‘neue räume 17’ in Zürich enkele van mijn werken te zien op de stand van Artefact.

Knipsel1

24 t/m 26 november 2017 – art3f Brussels (BE)

Met 6000 m2 tentoonstellingsruimte, een selectie van meer dan 150 exposanten en bijna 3000 voorgestelde werken zal deze tweede editie van art3f Brussels zowel doorgewinterde als minder ervaren kunstliefhebbers weten te bekoren. Meer informatie over art3f vindt u hier.

Mijn werken zijn te zien op de stand van Galería Gaudí.

Brussel

30 november t/m 3 december – Luxembourg Art Fair (LUX)

De Luxembourg Art Fair zal dit jaar zo’n 80 internationale galerieën verwelkomen die alle zorgvuldig zijn geselecteerd door de toelatingscommissie. Kunstliefhebbers en gepassioneerde verzamelaars zullen volop aan hun trekken komen bij het zien van het diverse aanbod aan schilderijen, sculpturen en foto’s. Meer informatie over de Luxembourg Art Fair vindt u hier.

Ook in Luxembourg vindt u een aantal van mijn 3-D werken op de stand van Galería Gaudí.

Luxembourg

December t/m januari 2017 – Galería Gaudí Madrid (ES)

Galería Gaudí is opgericht in 1985 en representeert sindsdien vele nationale en internationale kunstenaars zowel in de eigen galerie in Madrid als op vele internationale kunstbeurzen en exposities.

Vanaf december 2017 zal een selectie van mijn werk te zien zijn bij deze galerie.

galeriagaudi
↓