Agenda 2018

Soms komen er dingen op uw pad waar u even bij stil moet staan. Of u nu wilt of niet. Het vraagt om nader onderzoek. Uw ogen willen niet alleen zíén, uw handen willen vóélen, u wilt er aan ruiken. U wilt er omheen lopen. U wilt blijven kijken. Dat is precies de uitwerking die de creaties van Sylvi op mensen hebben. Om die reden geven wij u de mogelijkheid de Art-eco van Sylvi Schiller gedurende het jaar  ‘live’ te bewonderen. Sylvi kijkt ernaar uit u op een van onderstaande evenementen persoonlijk te ontmoeten!!

Galería Gaudía Madrid (ES)

Galería Gaudí is opgericht in 1985 en representeert sindsdien vele nationale en internationale kunstenaars zowel in de eigen galerie in Madrid als op vele internationale kunstbeurzen en exposities. In december 2017 en 2018 zal een selectie van mijn werk te zien zijn bij deze galerie.

galeriagaudi

januari – maart 2018 – Galeriewinkel Anderz, Reeuwijk-Brug (NL)

Galerie-winkel Anderz in Reeuwijk, een winkel in een prachtig gebouw met kunst van meer dan 50 verschillende Nederlandse hedendaagse kunstenaars. Modern, klassiek, eigentijds, design, alle stijlen zijn aanwezig. Ook begin 2018 zullen zij een aantal van mijn objecten exposeren: ‘lichtjes in donkere tijden’ zoals ze het zelf omschrijven.

anderz

2 & 3 juni 2018 – Wilgengaarde (NL)

De eigenaars van het landgoed “de Wilgengaarde” in Benschop stelt eens per jaar het landgoed een weekend open voor kunst. In 2018 wordt deze expositie “zwerven door de kunst” voor de 12e keer gehouden en ik zal er voor het eerst ook aan deelnemen.

Knipselx

15 t/m 17 juni 2018 – Art Laren, Laren (NL)

De 23e editie van de internationale openlucht kunstbeurs Art Laren op de schilderachtige Brink in het idyllische centrum van de Gooise kunstenaarsdorp Laren vond in 2017 plaats van 15 juni t/m 17 juni.

artlaren

27 t/m 29 juli 2018 – Art3f Cannes (FR)

Eind juli was mijn werk voor het eerst in Frankrijk te bezichtigen en wel in het Palais des Festivals in Cannes tijdens de Art3f, op stand DO4 van Galeria Gaudi.

SYLVI SCHILLER FLYER CANNES ENG

17 december 2018 t/m 5 januari 2019 – Monteoliveto Gallery Project, Paris (FR)

90 artiesten maken 90 kunstwerken in hun eigen stijl met eigen techniek, waarbij elk object staat voor een getal met bijbehorende betekenis uit de Napolitaanse Tombola. Het resultaat is te zien in Galerie Etienne de Causans, 25 rue de Seine in Parijs tussen 17 december 2018 en 5 januari 2019. Feestelijke opening van de expositie is op 20 december.

Tombola
↓