Agenda 2019

Soms komen er dingen op uw pad waar u even bij stil moet staan. Of u nu wilt of niet. Het vraagt om nader onderzoek. Uw ogen willen niet alleen zíén, uw handen willen vóélen, u wilt er aan ruiken. U wilt er omheen lopen. U wilt blijven kijken. Dat is precies de uitwerking die mijn werk op mensen heeft. Om die reden mijn werken gedurende het jaar  ‘live’ bewonderen. Ik kijk ernaar uit u op een van onderstaande evenementen persoonlijk te ontmoeten.

Schloss Wackerbarth, Dresden (DE)

Gedurende het hele jaar heeft Schloss Wackerbarth bij Dresden een kleine selectie van mijn objecten tentoongesteld. Het gaat hier om voorwerpen waarbij wijnranken centraal staan.

Wackerbarth

Art Gallery Rozendaal, Montfort (NL)

Bij Art Gallery Rozendaal in het mooie zuiden van Nederland kunt u de volgende werken bezichtigen: Variete und Motion.

Lees meer

najaarsexpositie

17 december 2018 t/m 5 januari 2019 – Monteoliveto Gallery Project, Parijs (FR)

90 artiesten maken 90 kunstwerken in hun eigen stijl met eigen techniek, waarbij elk object staat voor een getal met bijbehorende betekenis uit de Napolitaanse Tombola. Het resultaat is te zien in Galerie Etienne de Causans, 25 rue de Seine in Parijs tussen 17 december 2018 en 5 januari 2019.

Tombola

4 t/m 6  januari 2019 – Room + Style, Dresden (DE)

Van 4 tot en met 6 januari vindt de Room + Style beurs plaats in Dresden. Net als vorig jaar presenteer ik mijn werken op een gedeelde stand met Tischlerei Artefact.

Room + Style is een zeer afwisselende life style beurs. Design, Kunst, Mode en Eten komen samen op één plek om u te inspireren.

R+S

Januari t/m maart – Galería Gaudía, Madrid (ES)

Galería Gaudí is opgericht in 1985 en representeert sindsdien vele nationale en internationale kunstenaars zowel in de eigen galerie in Madrid als op vele internationale kunstbeurzen en exposities.

galeriagaudi

Januari t/m mei 2019 – Status Aparte, Lier (BE)

In 2019 ben ik opnieuw te gast bij de exclusieve zaak Status Aparte op de grote markt in Lier, België. Tot eind mei zijn een aantal van mijn creaties hier te zien die het aanbod van juwelen, tassen, sjaals en parfums completeerden.

status-aparte-002

13 t/m 17 maart 2019 – Internationale Handwerkmesse, München (DE)

De Internationale Handwerkmesse in München  is de belangrijkste beurs voor handwerklieden met een groot en divers aanbod. Ik exposeerde hier samen met Tischlerei Artefact.

messe2

7 september 2019 – Kunstnacht, Leipzig (DE)

Het heeft even geduurd, maar hier is dan eindelijk weer een update. Op 7 september a.s. neem ik deel aan de Kunstnacht (‘Nacht der Kunst) in Leipzig van 16.00 – 24.00 uur in de Georg-Schumann-Strasse. Meer informatie kun je hier vinden www.ndk-leipzig.de en hier: www.facebook.com/nachtderkunst.gss. Je kunt me vinden in het ‘Atelierhaus’ en (hernieuwd) kennismaken met nieuw en bestaand werk van mijn hand.

nachtder-001
↓