Agenda 2016

De eerste keer dat Sylvi’s werk in 2016 te bewonderen was in Nederland, was tijdens het oldtimer evenement in Nederland: Interclassics Maastricht. Op het TopShops Paviljoen in de TopMobiel-hal werden een aantal recente werken van Sylvi getoond en was zij zelf ook aanwezig.

Een korte impressie van het evenement vindt u hier

Interclassics

Voor de Excellent Beurs in Maastricht werd het MECC omgetoverd tot een luxueus woonparadijs met inspirerende leefruimtes, fantastische designwoningen, de mooiste auto’s en nog veel meer. Het evenement had de primeur van een aantal objecten uit Sylvi’s lentecollectie 2016 en diverse andere series en objecten die ook nu weer zeer enthousiast werden ontvangen.

Lees meer

 

De Excellent Beurs 2016 is een beurs waar we werden gesponsord door de Europese Unie (Europa fördert Sachsen) – een steun in de rug voor ondernemers uit die regio.

sponsoring

MECCMaastricht-001

De mooie dorpskern van Laren, De Brink, was dit jaar voor de 21e keer het decor voor de internationale openluchtkunstbeurs ‘Art Laren’. Rond de 11.000 kunstliefhebbers en andere geïnteresseerden bezoeken jaarlijks dit evenement in het Gooise Laren. Lees meer

 

Art Laren 2016 is een beurs waar we werden gesponsord door de Europese Unie (Europa fördert Sachsen) – een steun in de rug voor ondernemers uit die regio.

sponsoring

logo

De 6de editie van de Annual Dutch Art Fair vond plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam. Verdeeld over ruim 3.400m2 presenteerden ongeveer 200 professionele kunstenaars meer dan 1.700 kunstwerken aan duizenden bezoekers. Sylvi werd door de organisatie benaderd met de vraag of ze dit jaar deel wilde nemen aan dit evenement. Lees meer

Sylvi_banner_ADAF_1920x1080_1a-002

Tijdens de 11e editie van de Affordable Art Fair (AAF) in Amsterdam exposeerde Galerie Waarkunst uit Groningen onder andere objecten van Sylvi Schiller in haar 30m² stand op dit evenement.  Lees meer

 

De Affordable Art Fair 2016 is een beurs waar we werden gesponsord door de Europese Unie (Europa fördert Sachsen) – een steun in de rug voor ondernemers uit die regio.

sponsoring

logo2

19 november t/m 18 december 2016 – Najaarsexositie, Art Gallery Rozedaal, Montfort

Van 19 november tot en met 18 december presenteerde Art Gallery Rozendaal met trots haar Najaarsexpositie. Deze expositie was ieder weekend te bezoeken om het werk van 3 Kunstenaars, waaronder Sylvi, te komen bekijken.

Lees meer

najaarsexpositie

Duitsland

2016 – Schloss Wackerbarth, Dresden

Ook in 2016 kunt u een selectie van Sylvi’s werk bewonderen in het prachtige Schloss Wackerbarth bij Dresden. Op diverse plekken in het slot en de bijgebouwen zijn kunstwerken van haar te zien, waaronder de creaties met de eigenzinnig gekrulde Amerikaanse wijnranken.

Wackerbarth

De room+style lifestyle beurs in Dresden biedt inspiratie op het gebied van Wonen, Stijl, Kunst, Accessoires en nog veel meer. Wilt u weten hoe het eerste grote evenement voor Sylvi in Duitland in 2016 is verlopen, klik dan hier!

kunstlermesse2

Besloten Vernissage voor de relaties van de Marcolini Praxis Klinik in Dresden. Later dit jaar heeft dit een vervolg gekregen met een evenement voor breder publiek. Verder lezen

presentation-impressions-1280x520

Op 14 oktober vond in de Marcolini Praxisklinik in Dresden (DE) de tweede vernissage plaats van Sylvi Schiller en Fritz Wolf.

Verder lezen

klinik22

2 t/m 4 december 2016 – Saksische Kerstnacht, Schloss Wackerbarth, Dresden

Op de tweede adventsdag was het weer zo ver: Saksische Kerst in Schloss Wackerbarth bij Dresden. Van 2 t/m 4 december vond in Radebeul de jaarlijkse Kerstmarkt plaats. Sylvi was er ook dit jaar weer bij.

20151211_182051

België

In het nieuwe pand van juwelier- en designzaak Status Aparte in Lier waren van 1 oktober tot en met 31 december een aantal objecten van Sylvi te zien. Op 5 november was Sylvi zelf ook aanwezig om de cliënten van deze exclusieve winkel meer te vertellen over de achtergrond van haar werk.

Verder lezen

status-aparte-002
↓