Over Sylvi

Eigenzinnig & authentiek

Kunstenares Sylvi Schiller uit het Duitse Dresden maakt haar creaties van hout, steen, metaal en gerecyclede objecten. Bij het creeren van deze ‘Art-eco’, worden uiteenlopende materialen met elkaar gecombineerd, met zeer onconventionele creaties als resultaat.

 

Sylvi: “In verschillende periodes van mijn leven heb ik aan den lijve ondervonden wat het in deze maatschappij betekent om ‘anders’ te willen zijn. Mijn ideeën en de manier waarop ik mijn leven leidde, ging voor velen net iets te ver buiten de lijntjes. Noem het eigenzinnig, maar ik heb mij nooit aan de ‘mainstream’ kunnen en willen conformeren”.

 

Sylvi’s werk is – net als haar persoon – moeilijk onder één noemer te vatten. Zo maakt zij de serie exclusieve zeilbootjes uit drijfhout, met zeilen uit handgeschept papier. Grillige Amerikaanse wijnranken laat ze contrasteren met koel staal en massieve blokken zandsteen. Flinterdun fineerhout verandert in haar handen in strakke designlampen en in recent werk zoekt ze de grenzen op bij het combineren van allerlei metalen als aluminium, messing en vlammend koper.

 

Sylvi Schiller staat garant voor eigenzinnigheid en authenticiteit. Dus bent u op zoek naar bijzondere objecten om dat extra cachet te geven aan uw woning of bedrijfsruimte, dan bent u bij haar aan het goede adres. Neem vandaag nog contact op.

Een introductie

Een bijzonder team

De creatieve geest van Sylvi Schiller en de marketingervaring van Aranka Aarsman: het blijkt in de praktijk een perfecte combinatie. Juist omdat we zo anders zijn, vullen we elkaar perfect aan. En naast dat we heel serieus werken om onze doelen te realiseren, hebben we ook nog eens een heleboel plezier.

 

In 2015 hebben we keihard gewerkt aan Sylvi’s debuut: de eerste Nederlandse expositie in het Brabantse kasteel Heeswijk, acte de presence op Art Laren, een kleine expositie in Schloss Wackerbarth bij Dresden. Een paar voorbeelden van een onvergetelijk jaar dat ons de nodige energie en motivatie geeft om in 2016 gestaag door te bouwen aan het merk ‘Sylvi Schiller’!

20141121 DKH_kleur
↓